Bekerfinaledag 2018 regio Hoorn

Allereerst mijn excuus voor onze afwezigheid die dag. Privé had ik die zondag een familiedag in Haarlem. De finale is dit jaar bij de Paus in Lutjebroek gespeeld en voor het eerst met alleen teams uit de regio Hoorn. Dat gaf direct een organisatorisch probleem aangezien het poolsysteem van de Bekerfinale na de eerste ronde de selectie van de beste 8 teams oplevert. En deze finale kunnen we met maar maximaal 8 teams starten.

Vanuit de gedachte dat het niet leuk is voor de darters om maar 1 keer te spelen is het idee ontstaan om dan alle teams maar 1 keer tegen elkaar te laten spelen. Door 2 machines per wedstrijd in te zetten kan er wat tijd gewonnen worden maar het zijn wel 7 wedstrijden. Dit resulteerde dan ook in een finale rond middernacht. Voor dit soort tijden is een zondag dan ook niet handig. Ontzettend veel complimenten voor de darters die deze finale tot het einde hebben volgehouden. Ik heb ook veel complimenten mogen ontvangen over de verzorging door de Paus waar het ondanks de lange dag toch heel gezellig en goed toeven is geweest.

Uiteindelijk heeft deze finale ons de volgende uitslag opgeleverd:
1. Paus 1
2. Paus 2
3. Propeller 1

De winnaars hebben allemaal een beker en een envelop mogen ontvangen. Iedereen was voldaan maar wel dood en dood moe. Nico nogmaals bedankt voor de goede verzorging.

Dirk Dijkshoorn
Bullshooter Nederland

© Bullshooter Nederland