Play-off wedstrijden 2017-2018 regio Hoorn

De Master divisie speelde geen play-off in verband met verhindering Propeller 1. Hierdoor is de Paus 1 automatisch winnaar van de Master divisie 2017-2018 geworden. Het voltallig team kwam enthousiast de beker in ontvangst nemen.

Bij de 1e divisie A bleken The Dartfellas duidelijk een maatje te groot voor Flint 4. Al snel kwamen ze op voorsprong en lieten dat niet meer los. Ruim voor het einde van de wedstrijd was de winst duidelijk voor The Dartfellas, Flint 4 heeft moedig gestreden en uiteindelijk toch nog 8 punten weten te scoren. Uitslag: 15-8 voor The Dartfellas.

Bij de 1e divisie B was het een stuk spannender. Kennet 2 en Sloffers 2 gingen keurig gelijk op. Tot bijna aan het einde van de wedstrijd Sloffers2 een paar punten achter elkaar pakte en de gewenste 12e partij binnen haalde. Prachtige strijd en uiteindelijk werd het 12-11 voor Sloffers 2.

Bij de 2e divisie waren de Detra Darters beide rondes de winnaar en dus zeker van de beker voor deze divisie. Ze hebben zich de avond vermaakt met het Bermuda-toernooi en na de Play Offs de beker in ontvangst genomen.

Een ding is duidelijk, deze spelvorm wordt door de aanwezige teams zeer gewaardeerd. Als het even kan willen we dit volgend jaar voortzetten. Schrijf zo spoedig mogelijk weer in zodat we meer tijd hebben om een goede en vooral leuke competitie voor jullie te kunnen maken.

Allemaal weer bedankt voor jullie deelname afgelopen jaar, succes met de zomercompetitie en een fijne vakantie allemaal.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Master divisie: Paus 1
Locatie: De Paus, Lutjebroek
Team: Erik Buijsman, Frank Buijsman, Iwan Bosch, Wout v.d. Thiel, Hugo Slagter

2e divisie: Detra Darters
Locatie: Detrabar, Middenmeer
Team: Daan Gorsselink, Sander Dam, Cees Korenstra, David Meijer

1e divisie A: The Dartfellas
Locatie: 't Cafe, Hoorn
Team: Paul Mantel, Frans van der Kooij, Michel van Weelij, Kevin van Loon

1de divisie B: Sloffers 2
Locatie: De Slof, Enkhuizen
Team: Tom Klein, Frank Schooneman, Roman Epke, Michael Kwadijk

© Bullshooter Nederland