Wiers Automaten American Darts Competition
meer informatie

Terugblik op de Bekerfinaledag 2024

Bullshooter bekerfinaledag 2024 kampioen

Op zaterdag 20 april was het zover: de landelijke Bullshooter bekerfinaledag! Een samenwerking tussen Bullshooter Nederland en Bullshooter Events. Via de voorrondes die in elke regio gespeeld zijn, hebben 12 teams zich geplaatst om te strijden voor de beker van seizoen 2023-2024.

Om 12.00 uur meldde de eerste captain zich bij de wedstrijdtafel om een lootje te trekken. Dit lootje bepaalt de plek in het speelschema, dus direct een belangrijke taak voor de captain. Bij de aanmelding hebben alle teams als beloning voor de plaatsing voor deze finaledag ook een consumptiekaart ontvangen, waarmee zij bij de bar een aantal drankjes en een heerlijke bittergarnituur konden halen. Om 13.00 uur werd er gestart met de eerste ronde. Alle teams kwamen hierbij direct in actie.
Na een dag vol mooie wedstrijden, enthousiasme en gezelligheid zijn er 4 teams die zich hebben geplaatst voor de halve finales: Cornetto's, De Paus 2, Roode Leeuw 1, Sportcafe Zwaag.

Na twee spannende halve finales hebben 2 teams zich geplaatst voor de finale: Sportcafé Zwaag en Paus 2. Deze strijd ging gelijk op, maar net voor de finish wist Sportcafé Zwaag het verschil te maken. Zij mochten dan ook de beker in ontvangst nemen en kunnen zich Bekerkampioen 2023-2024 noemen.

We willen spelers en supporters heel graag bedanken voor deze fantastische dag. We kijken alweer uit naar volgend jaar. Ook heel hartelijk dank aan de sponsors van deze dag: Wiers Automaten BV en Café De Roode Leeuw.