Uitleg competitie Bullshooter Nederland

Hoe werkt de competitie
In de periode van september tot mei speel je met je eigen team een competitie in de regio Bergen op Zoom, Reusel of West-Friesland. De competitie is standaard op donderdagavond. We onderscheiden 4 divisies: Master divisie, 1e divisie, 2de divisie en 3de divisie. Er wordt uit en thuis gespeeld over een periode van ongeveer 26 weken . Feestdagen en vakanties worden vrij gehouden. We spelen een competitie met promoveren / degraderen in de zomer.

Elke speelweek wordt elektronisch uitgelezen en verwerkt. Zowel de teamscore als de persoonlijke PPR en MPR worden hierop weergegeven. Deze uitslagen staan vrijdag op de website onder de button Competitie en op uw Galaxy II of III dartsmachine in de horecalocatie.

Wat heeft u nodig
Een horecalocatie waar op de betreffende avond gespeeld kan worden. Een G2-machine voorzien van modem en een telefoonlijn die ’s nachts tussen 4 en 8 uur vrij bereikbaar is. Of een nieuwe G3-machine met LAN-verbinding (hierop is online spelen ook mogelijk). Een dartsteam bestaande uit minimaal 5 en maximaal 8 spelers (1 tot 4 reservespelers). Maximaal 2 teams per machine.

Wat moet u doen
Per competitieronde moet u uw deelnemende teams inschrijven voor 1 augustus met het online inschrijfformulier wat te zijner tijd op deze website te vinden is. Zorg voor een goed functionerende machine, voldoende dartspullen en een gezellig team.

Wat doet Wiers Automaten / Bullshooter Nederland
Elk team staat voorgeprogrammeerd met spelersnamen en spelvormen in de dartsmachines. Na elke wedstrijd wordt uw machine ’s nachts uitgelezen waarna de competitiegegevens worden verwerkt. De actuele ranking staat elke vrijdag op de website en in uw dartsmachine. Alle competitiegegevens: locaties, teams, spelers, competitieschema en spelregels staan eveneens op deze website onder de button Competitie.

Wat zijn de kosten
Kosten per team / per jaar € 100,- excl. BTW (BTW = € 21,00). Alle kosten worden aan de horecalocatie gefactureerd zodat de btw aftrekbaar is. In elke divisie ontvangt het winnende team een beker aan het einde van het seizoen.

In de zomer (mei - september) is er een koppel competitie voor diegenen die het hele jaar willen spelen. We bieden een zomercompetitie aan voor € 25,00 incl. BTW per koppel.
Een verzamelfactuur gaat naar de horecalocatie in verband met de BTW-aftrek.

Vragen
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u zich wenden tot Wiers Automaten. Zij kunnen op al uw vragen een passend antwoord geven.

Wiers Automaten B.V.
Compagnie 22D
1689 AG Zwaag
(Westfrisiaterrein Hoorn)
T 0229 23 33 14
info@wiersbv.nl