Bekercompetitie 2023-2024

Wat is een bekercompetitie?
In een bekercompetitie worden alle deelnemers aan een bepaalde reguliere competitie op één hoop gegooid, dus alle niveaus door elkaar. Op basis van loting worden de wedstrijden bepaald. Deze worden gespeeld op basis van 'single knock out', oftewel: als je verliest, lig je uit de Bekercompetitie.

Hoe werkt de Bekercompetitie bij Bullshooter Nederland?
Eigenlijk precies hetzelfde als hierboven beschreven.
De loting voor de eerste ronde heeft plaatsgevonden en hiermee zijn de wedstrijden van de eerste ronde bekend geworden. Deze eerste ronde wordt gespeeld op donderdag 5 oktober.
Hierbij geldt: de winnaar gaat door naar de tweede ronde en de verliezer is uitgeschakeld voor deze bekercompetitie.
De wedstrijden beginnen op dezelfde tijd als een reguliere competitiewedstrijd: Rond 20.15 uur.
De wedstrijden zijn in te stellen via de dartkast zoals je ook met de competitie gewend bent.

Let op: Het team dat als bovenste wordt aangegeven in de wedstrijd speelt thuis. Voor de eerste wedstrijd in het schema is dit dus Flora 4.
De teams waarbij nu een BYE staat aangegeven, gaan automatisch door naar de tweede ronde welke gespeeld wordt op donderdag 1 februari 2024.

Na het spelen van de tweede ronde blijven er in totaal 6 teams over. Zij plaatsen zich voor de Bekerfinaledag, waarbij ook Bullshooter Events zal aansluiten! Het format voor de Bekerfinaledag wordt later bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaar van de finale, welke op die dag wordt gespeeld, mag zich Bekerkampioen 2023-2024 noemen.
Natuurlijk zorgen wij voor de prijzen. Deelname aan de Bekercompetitie en de Bekerfinaledag zijn geheel kosteloos.

Welke speltypes worden er gespeeld?