Informatie

Uitleg over de competitie van Bullshooter Nederland

(Electronisch) darts is nog steeds in een opmars en daarom krijgen we regelmatig vragen over onze competitie van mensen die graag willen meespelen. Hoe het georganiseerd wordt, hoe je je kunt aanmelden, enz. Voor diegenen hebben we een duidelijke uitleg gemaakt die je op onderstaande link kunt vinden.

Contactpersonen

Contactpersoon Bergen op Zoom

Toon en Elly de Bruijn
T 0167 52 49 46 of 06 13 04 82 10

E-mail

Contactpersoon Hoorn

Mario Liefting (Florabar)
T 0228 51 21 91 of 06 10 01 74 06

E-mail

Contactpersoon Reusel

Ronald van Hoof
T 06 23 70 47 89

E-mail

Facebook

Rien den Otter / Dirk Dijkshoorn

E-mail

Website

Rien den Otter

E-mail

Verklaring afkortingen uitslagenlijst

Alle cafés die deelnemen aan de elektronische dartcompetitie krijgen elke week de uitslag op de G2 dartsmachine. Hierop kan de speler zijn persoonlijke score en de teamscore aflezen. Ook kun je deze vinden op onze website.

Op de pagina ‘Competitie’ vind je de uitleg over de uitslagenlijsten.

Arachnid G3 dartmachines

De Galaxy 3 Live is Arachnid's nieuwste en meest geavanceerde dartmachine. Deze G3 heeft nieuwe functies voor de spelers, waaronder de mogelijkheid om wereldwijd tegen andere spelers te spelen, spelerslijsten en statistieken en een revolutionair bord. Met zoveel nieuwe mogelijkheden om tegen anderen te spelen is deze dartmachine perfect geschikt om de spelvreugde, of dat nou recreatief of in competitieverband is, een extra boost te geven.

meer informatie

Uitslagen van Bullshooter evenementen

Notulen vergaderingen

Notulen van ledenvergaderingen worden zo snel mogelijk na de vergadering op deze website geplaatst. Na een bepaalde tijd worden deze echter verwijderd. Wil je graag notulen ontvangen via mail of wil je oude notulen bekijken, stuur dan een e-mail naar de webmaster.

Privacy Statement Bullshooter Nederland

In het kader van de AVG-wet heeft ook Bullshooter Nederland een Privacy Statement samengesteld. Heb je nog vragen hierover, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons Privacy Statement >