VRS (Victory Ranked Series)

Online dartgames op Europees niveau

De VRS (=Victory Ranked Series) zijn competities en spellen die gespeeld worden online, op G3 machines in Europees verband.
Online en virtueel: je speelt meestal niet tegen een directe tegenstander (finales en sommige leagues hebben vaste tijden en vaste tegenstanders). Voordeel van online/virtueel meespelen is dat iedereen kan meedoen, in zijn eigen tijd, geen vaste speeltijden.

Iedereen kan deelnemen

Iedereen kan/mag deelnemen. Je hoeft niet ingeschreven te staan bij Bullshooter Nederland. De VRS Leagues hebben een start- en einddatum. Binnen de start- en eind datum kun je op elk moment deelnemen en een persoonlijke score neer zetten. Elke maand wordt er een ander speltype gespeeld. Hierbij bouw je gemiddeldes op. Het programma gebruikt de spelers beste scores. Met deze scores zet je een gemiddelde MPR/PPD neer. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen, zoals met eigen naam bedrukte t-shirt, set dartpijlen etc. en soms in finales prijsgeld.

Er wordt op 4 niveaus/levels gespeeld.
Levels in MPR:
 Level 01 = 4.00 en hoger
 Level 02 = 3.20 - 4.00
 Level 03 = 2.50 - 3.20
 Level 04 = 1.00 - 2.50

Wanneer kun je VRS spelen

Het hele jaar wordt de VRS gespeeld, elke maand een ander speltype en prijs. De kalender is te vinden in de G3 dartsmachine en op onze website. Tijdens de kwalificatiemaanden kun je je niveau bepalen voor de finale maanden.
VRS-kalender met de aangeboden toernooien >

Wat heb je nodig

Dartlocatie
Om aan de VRS mee te kunnen doen, heb je een locatie met een G3-Arachnid dartsmachine nodig. Deze locatie kan zich aanmelden voor VRS door contact op te nemen met Wiers Automaten bv en dan kan er gespeeld worden met een hotbutton.
Meer informatie over de Arachnid G3 machine >

Speler
Spelers hebben een hotbutton nodig om te kunnen deelnemen aan de VRS. Deze schaf je eenmalig aan en zijn te bestellen bij Wiers Automaten bv. Met deze hotbutton moet je jezelf eenmalig registreren/een spelersprofiel aanmaken. Hoe je dat moet doen kun je hier uitgebreid lezen.
Meer informatie over de Hotbutton en het gebruik ervan >

Instructie video

Instructievideo hoe je mee kunt spelen met de VRS League.
Klik op de afbeelding of op onderstaande button om de video te bekijken.

BEKIJK DE VIDEO

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over VRS. Neem dan contact op met Wiers Automaten bv.